Praktisch

In onze webshop vind je een breed assortiment met doopsuiker voor toekomstige mama’s en papa’s in spé.

Een unieke gebeurtenis als de geboorte van je baby moet ook uniek aangekondigd worden!

Bij “Poppie – Loppie” helpen we je daarbij! De mooiste collecties doopsuikerartikelen opgemaakt met een persoonlijke “touche”, zorgen ervoor dat je net dat tikkeltje meer geeft aan familie en vrienden. Bij “Poppie – Loppie” denken we aan alles om die unieke geboorte aan te kondigen, zodat je als aanstaande ouders zorgeloos kan genieten van de laatste maanden zwangerschap en de eigenlijke geboorte van jullie kleine spruit. Bij doopsuiker “Poppie – Loppie” kan u rekenen op een ruim assortiment doopsuiker. En kan u een persoonlijke samenstelling maken. Ons aanbod is dan ook met de uiterste perfectie samengesteld. We selecteerden met zorg voor u een ruim assortiment: doosjes, blikjes, plexi’s, zakjes, wikkels, stickers, zeepjes voor u. Met de nodige aandacht voor de afwerking. Bij het samenstellen van uw geboortemand gebruiken wij suikerbonen en snoep van uitstekende kwaliteit.

Kom langs in onze showroom zodat wij samen JOUW doopsuikermand op maat kunnen samenstellen. Samen kunnen we heel leuke ideetjes uitwerken om die speciale gebeurtenis met een leuke attentie écht onvergetelijk te maken. Wij streven steeds naar een persoonlijke service en snelle levering, ook in het weekend.

Tijdig je bestelling plaatsen, rond de 26 à 30ste zwangerschapsweken is een must. Zo kunnen we alles tijdig bestellen bij onze leveranciers. De meeste producten zijn in voorraad. Bij de gepersonaliseerde producten hebben we een langere wachttijd. We zorgen ervoor dat u alles tijdig hebt en u geen zorgen hoeft te maken!

Eveneens bieden wij ook geschenken voor de meter & peter. Voor hen hebben we prachtige, originele en gepersonaliseerde geschenken.

Organiseer je een babyborrel, doopfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest of huwelijksfeest? Ook voor deze gelegenheid bieden wij een uitgebreid origineel aanbod met ruime keuze voor familie & vrienden.

Ontdek in onze webshop ons ruim assortiment ballonnen.

We werken op afspraak:

  • doopsuiker bekijken / kiezen en bestellen 
  • een bestelling afhalen 
  • een ballon bestellen en afhalen

Wanneer:

maandag: avond

woensdag: namiddag en avond

vrijdag: avond

zaterdag: namiddag

VERZENDING

Of afhaling bij Poppie-Loppie thuis na afspraak.

Praktisch:

Wij raden u aan uw doopsuikers te bestellen als u ongeveer 26 à 30 weken zwanger bent.
 Volgens uw voorkeur wordt uw doopsuiker geleverd door Bpost of afgehaald.

Let op: de op de website vermelde prijzen zijn prijzen per stuk